Om Cavini

Cavini är den italienska kortformen av Casa di Vini – vinhusen.

Vilken utmaning du och ditt företag än står inför – förutsätt att du får en skarp affärspartner i Cavini för att komma vidare.

Under vår tid i Italien har vi mött vinbönder som med stor noggrannhet, förberedelse, uthållighet, engagemang och följsamhet utvecklar vinrankornas druvor till högklassiga välsmakande drycker. Vi utvecklar våra kunders affärer på motsvarande sätt och tar oss an utmaningarna som om de vore våra egna. Från affärsidé till nöjda kunder – från druva till en välsmakande Barbaresco.

Vem vet, kanske kommer ditt företags kommande styrelsemöte, strategidagar eller ledningsgruppsutveckling ske tillsammans med oss!

Sagt om oss

Peder är en professionell verksamhetsutvecklare och en viktig injektion för vår verksamhet. Han har ett stort driv och engagemang i det han gör. Med en god förmåga att läsa av situationer anpassar han sin kommunikation och sitt coachande förhållningssätt på ett skickligt sätt. En annan styrka är att han är duktig på att fånga upp essensen av en situation och summera detta på ett för oss värdefullt sätt.

Patrik Persson, VD Holtab

Peder and I worked on opposite sides during a complicated transaction. It was indeed a pleasure working with Peder, even if on opposite sides. I truly appreciated his ability to steer his team, to facilitate the discussions, and to help smooth sharp angles always with a very positive attitude. I think that was real leadership.

Mario Ferrari, Partner at R&P Legal Studio Association

Peder stöttar oss i vår ledningsfunktion och det är ett väldigt lyckat samarbete. Han vet vad han ska angripa och hur detta ska prioriteras. Han går in i uppdraget med noggrannhet och det märks att han har en stor vana att arbeta med dessa frågor. Peder är tydlig, duktig på att kommunicera och får människor att förstå. Jag kan absolut rekommendera honom till liknande uppdrag.

Michael Johansson, VD Värnamo Sliperi och Glasmästeri AB

Jag och Peder arbetar tillsammans i styrelsen för föreningen Anbudspriset, där han är vice ordförande. Peder har hjälpt oss att sätta saker på plats i föreningen och kommit med bra förslag på förbättringar kring vårt styrelsearbete. Han är väldigt strukturerad i sitt arbete och jag ser honom som en tillgång för styrelsen.

Maria Krantz, ordförande i styrelsen för föreningen Anbudspriset