Dags att utse årets upphandlare - Cavini Management

Prisutdelningen närmar sig då årets bästa upphandlare ska utses av föreningen Anbudspriset. 

Förra veckan höll därför juryn för Anbudspriset, där Peder är sammankallande, sitt andra möte för hösten för att utse topp-tre bästa upphandlare, upphandlingsgrupp eller avtalsförvaltare som tar sig vidare och närmare mot finalen i november. Den 10 november kommer en vinnare att utses i samband med Sveriges Offentliga Inköpares årliga konferens.

Föreningen Anbudspriset har som ambition att bidra till bättre upphandlingsprocesser genom ökad dialog. En viktig del i detta är bra kommunikation mellan upphandlaren och leverantörer. Varje år delas ett pris ut till den upphandlare, avtalsförvaltare eller grupp som representerar ett affärsmässigt offentligt upphandlat avtal.

Cavinis engagemang i Anbudspriset sträcker sig flera år tillbaka med Peder som vice ordförande i styrelsen och även sammankallande för juryn. Vi ser det som roligt att få samarbeta med expertisen inom offentlig upphandling i Sverige genom en jury bestående av Lukas Grandlund, Alen Hrnjić, Maria Karlsson, Lotta Sellebråten, Natalie Svensson och Fredrik Tammm med Malin Björnell som administratör.