En del av juryn för Anbudspriset - Cavini Management

Förra året blev jag invald i juryn för Anbudspriset, den ideella förening som årligen delar ut pris till upphandlande organisationer som tagit sitt upphandlingsarbete ett steg längre. Genom priset vill föreningen uppmuntra en god dialog mellan upphandlare och leverantörer. 

Efter att vi i juryn under december och januari gått igenom och utvärderat alla nominerade bidrag till Anbudspriset 2018 var det tidigare i veckan dags att gratulera en vinnare.  

Vinnarna blev Klara Hanell Strand och Rickard Andersson för upphandlingen Bostadshus 2016 – nya hus. Ett samverkansprojekt mellan SKL Kommentus Inköpscentral AB, Sveriges kommuner och landsting samt AffärsConcept AB. En del av juryns motivering till förstapriset: ” Upphandlingen har gjorts med intentionen att främja dialogen mellan upphandlande myndighet och leverantörerna, vilket är helt i linje med Anbudsprisets syfte. Upphandlaren har uppvisat stor lyhördhet för kundernas krav och samtidigt tagit vara på leverantörernas kompetens och erfarenhet.”

Att vara en del av juryn har varit väldigt inspirerande och utvecklande. Stort grattis till vinnarna!