Partner till Ung Företagsamhet - Cavini Management

Framtiden är i ungdomarnas händer. Och framtiden behöver fler framgångsrika företag som utvecklar Sverige. Därför tror jag starkt på idén och den verksamhet som Ung Företagsamhet bedriver.  

Jag har varit engagerad i Ung Företagsamhet under flera års tid och går nu med stolthet in som partner. Under åren har jag suttit med i juryn för Entreprenörsdagen på Bäckängsgymnasiet och varit en del av Draknästet på Sven Eriksonskolan. Att arbeta ideellt är något som följt mig länge och något som jag fortsätter att ge en del av min tid till.

Under denna höst har jag förmånen att få vara rådgivare till ett UF-företag där jag coachar de två eleverna som driver bolaget. Ett väldigt roligt uppdrag där jag ser hur företaget och ungdomarna utvecklas hela tiden.

Jag hoppas och tror att jag kan hjälpa företagen framåt genom att dela med mig av vad jag lärt mig under mina år inom företagsutveckling. Samtidigt är det väldigt roligt att få vara nära en betydligt yngre generation än vad jag vanligtvis arbetar med i mina uppdrag. 

Ungdomar – framtiden är i era händer!

 

Cavini Management AB ny partner till Ung Företagsamhet