Aktivera hela organisationen och få bättre resultat - 4 juni 2024 - Cavini Management

Vi välkomnar dig som driver förändring, kanske som VD, chef eller ägare, till detta tillfälle av Aperitivo Cavini, en inspirerande eftermiddag i informell miljö. Här diskuterar vi hur medarbetare och ledning, genom att ges rätt förutsättningar, kan driva utvecklingen framåt i ditt företag med samma engagemang som du. En av höjdpunkterna blir samtalet om visualisering – ett kraftfullt verktyg för att aktivera medarbetare och skapa goda resultat.

Jag delar med mig av mina erfarenheter inom styrelsearbete, affärsutveckling och bolagsstyrning med fokus på medarbetaraktivering. Du får också träffa Filip Lendahls och Liam Andersson från Boards on Fire, som kommer ge oss insikter kring digital daglig styrning som stöd för att öka engagemang, delaktighet och framåtdriv i hela verksamheten.

Vi avrundar samtalet med att bjuda på klassisk italiensk aperitivo, anpassad för både bilförare och dem som tar sig hem på annat sätt.

Anmäl dig

Anmälan är stängd.

Välkommen på Aperitivo Cavini

När: Tisdagen den 4 juni klockan 16.00–18.00
Var: Business Gallery (entréplan) i Textile Fashion Center (Skaraborgsvägen 3A i Borås

Boards on Fire skapar förutsättningar att bli lite bättre varje dag. En digital injektion som hjälper dig att rocka daglig styrning, förbättringsarbete, pulsmöten, och visualisering.