Nytt uppdrag som interim vice vd & COO på Yaskawa - Cavini Management

Cavini Management har fått ett nytt spännande interimsuppdrag där Peder Johannisson träder in som vice vd & COO på Yaskawa Nordic AB.

Företaget, som har sin bas i småländska Torsås strax söder om Kalmar, ägs av japanska YASKAWA Electric Corporation, börsnoterat i Tokyo. YASKAWA grundades 1915 i Kitakyushu, Japan och verksamheten i Torsås grundades på 1970-talet.

– Det är inspirerande att få vara en del av Yaskawa och bidra till driftsättning av tekniklösningar för att automatisera produktion hos kunder över i stort sett hela världen. Jag ser fram mot fint samarbete med all fantastisk personal på Yaskawa med VD Pär Tornemo som ny Europachef i spetsen, säger Peder Johannisson, Cavini Management.

Interimsuppdraget, som baseras på ett samarbete med Unik Resurs Sverige AB, planeras pågå till dess att en vice vd har rekryterats till Yaskawa Nordic AB.

Yaskawa en av världens ledande tillverkare av industrirobotar, el- och servomotorer, med över 430 000 MOTOMAN-robotar installerade över hela världen. Mer information finns på: https://www.yaskawa.se/